.

El més important no és el final del camí, sinó el camí en si.

dimarts, 3 d’agost del 2010

Ulaan-Baatar






Ulaan-Baatar, capital de Mongòlia, té un milió d'habitants i és una autèntica olla a pressió: trànsit, gent, comerciants, taxis, autobusos, nens, coloms i, per sort, no gaire bestiar. La ciutat se'ns presenta una mica caòtica però desperta i amb molta vitalitat. Contrasten els nous i moderns edificis amb cases velles de fusta i gers. Des d'un espectacle tradicional fins a empènyer una furgoneta, a Ulaan-Baatar tampoc no hem parat.

6 comentaris:

  1. Ei colla!!A veure si avui me n'ensurto amb el comentari. Aquí son les 7.46 del dia 3 i ja veig que vosaltres heu fet molt via!!! Realment les fotos de Mongolia demostra el que realment comenteu... m'alegro moltíssim que ja hagueu arribat a aquest país.Fins aviat!!!

    ResponElimina
  2. que tal la neteja a fons que us han fet en corte ingles de ulanbator????? quan paquets de malboro o botelles de chivas us ha costat el rentat ????(en tenim una foto !!!!) jajajaja som el raimon i la viqui i ja em comencat a seguir la vostre aventura. Ultima conectada a internet des de mongolia.

    disfruteu de les vacances !

    per cert molt maca la dutxa que us heu muntat!

    i lo de portar un marc de fusta per les fotos de gruop ens ho estem pensat ... com fabricar un marc lleugeret de pes i plegable per portar dins l'alforja. nosaltres tenim a cada coll, on hi ha un ovoo, una foto molt sosa de parella ;)

    ResponElimina
  3. Hola carinyos,cada dia esteu més macos,esta clar que això us proba.
    Les mames ens anem passant l'informació.

    Aquest reportatge no te preu!!!!!

    ResponElimina
  4. Estic d'acord...cada dia observo les vostres cares i veig que ho esteu gaudint al màxim....

    un petonàs!!!

    recordeu...JA TENIM BLOG TORRELLENC!!
    http://canbalaschdedaltcanbalaschdebaix.blogspot.com/

    ResponElimina
  5. Hola:
    Per fi la capital, a nosaltres ens ha passat molt ràpid.
    Hem trobat una adreça: paambtomaquet.eu és d'uns participants del rally mogol de l'any passat té un apartat de "fronteres" que indica quin procés i quan es paga a cada duana (són països que potser passareu).
    Molts records :)!! Joan, Eulàlia,Clara, Agnès i de l'equip de suport l'Avi i Cinto

    ResponElimina
  6. ei! ahir vem aterrat a l'aeroport de russia i havia una boira.... que després ens vem enterrar que no! que son les cendres dels incendis de tot russia!!! No se on s'està cremant veu passar... o el pas que necessiteu per un dia com està. Controleu la situació :(

    Ah! us passo altre cop el nostre dietari de rutes en bici o cicloturisme: http://www.amblesalforges.cat/

    Res, nosaltres ja estem al món laboral. Bueno, la viqui es profe i fins el dia 1, res de res ;)

    Us anirem seguit....

    ResponElimina