.

El més important no és el final del camí, sinó el camí en si.

diumenge, 22 d’agost del 2010

Averies diverses








L'estada a Mongolia ha anat acompanyada d'unes quantes averies: son molts quilometres per carreteres dolentes i els cotxes ho pateixen. Hem canviat les baques dels dos cotxes i els amortidors de l'Oriol, hem muntat un amortidor de l'Oriol del reves al cotxe del Gerard, hem destrossat el tub d'escapament del Gerard, i hem hagut de resituar-ho tot despres del passeig per les dunes. Pero seguim endavant...

8 comentaris:

  1. Tota aventura comporta contratemps. Pobres cotxes!!!!! Sort que sabeu solucionar-ho perque els mecanics d'allà sembla que s'ho miren...el taller però es veu força maco.
    Petons.

    ResponElimina
  2. Hola!!
    M'encanta la vostra aventura i m'encanta el new look de l'Oriol!!! Després de 15 (?)anys, tornem a veure't sense pel!! Penso però que ens haurem de conformar de veure-ho en fotos perquè dubto que a la tornada encara vagis pelat. Molta sort amb el que us queda de dies per Mongòlia. Un enorme petonàs!

    ResponElimina
  3. Hem arribat a Barna després de dies de voltar i quina feinada ens hem trobat al vostre blog per llegir i mirar fotos!!
    Hem disfrutat de la nostra autocaravana, també amb alguna petita averia, però nosaltres no tenim mono vermell ni som mecànics!!
    Petons i continueu be el viatge.
    Família Pahisa

    ResponElimina
  4. Això deu ser com jugar al tetris, un amortidor del revés, el tub d'escapament... sort que sou apanyats!! és que no us heu oblidat ni un detall... per cert, això d'anar al taller ha sigut purament circumstàncial...tenieu de tot! :)
    ptns!
    PD. d'aqui a poc penjarem fotos de grècia al nostre blog...

    ResponElimina
  5. El taller és tipus LEGO i el duieu al cotxe per casos d'emergència???? no deixeu de sorprendre'm!!
    Oriol...amb el new look sembla que estigui mirant el teu blog de fa 15 anys! t'has tornat un bollicao! jaja
    Un petonàs!! Mar

    ResponElimina
  6. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  7. Eiii!!! ketal os ba todo? joe ya me a kostau pero porfin e enkontrau el blog!!! mireia, me dijiste ke ibais a azer uno per ono me dijiste la direccion.... al final investigando en el facebook te lo e enkontrau... jajajaj.

    joe menudas fotos i menuda abentura... ke inbidia!!!! bueno ke lo paseis bien i aber kuando tenemos mas notizias buestras!!!

    agur eta muxu bat desde tolosa!!! rekuerdos!!!

    aritz

    ResponElimina
  8. Hemos llegado a Córdoba desde el Cabo Norte y agradablemente nos ha sorprendido dar con vuestro blog y vuestro enlace con el nuestro de furgonetacarreteraymanta. Somos los andaluces del camping de Vilnus a los que ayudasteis con el despiste del cambio de moneda. Mil gracias de nuevo. Envidiamos vuestro viaje. Un abrazo.

    ResponElimina