.

El més important no és el final del camí, sinó el camí en si.

divendres, 30 de juliol del 2010

Primer dia a Mongòlia i Monestir Amarbayasgalant










Primer dia a Mongòlia. Dreprés de cinc hores a la frontera i d'haver pagat 65 euros (bona part en extorsions), hem entrat a MONGÒLIA!! Però no tot són males notícies; com podeu veure a les fotografies és espectacular. Només a 260 km de la frontera hi ha el monestir d'Amarbayasgalant, on hem passat la primera nit. Aquest monestir és un dels tres més importants del país. Va ser construït l'any 1737. Havia acollit a 2000 monjos budistes i actualment n'hi ha una trentena. Ens van obrir les portes per a poder-lo conèixer.

dijous, 29 de juliol del 2010

Ulan-Ude (Rússia)



Aquí finalitza la nostra estada a Rússia i també la ruta que hem fet seguint el recorregut del tren transiberià, ara ell segueix fins a Vladivostok i nosaltres, cap a Mongòlia. Ulan-Ude, ciutat amb molts trets mongols, ens acomiada de la gran Rússia.

dimecres, 28 de juliol del 2010

Llac Baikal (Rússia)





Ens hem banyat al Llac Baikal! I quin fred feia! I plovia! I quins llamps i quins trons! I quin paisatge! I quin sopar a la vora del llac! Un dia per recordar!

dimarts, 27 de juliol del 2010

Primera averia!


,

Hem tardat 10.000 quilòmetres a tenir la primera averia (un amortidor trencat!!!). Ho hem resolt en dues hores i a canvi d'una ampolla de Chivas (sort que el Gerard no se l'havia begut!!!)! Tant de bo totes les averies siguin així....

dilluns, 26 de juliol del 2010

Ja n'hem fet 10.000 !!!!!!!!!!!!!




Si agafeu el cotxe, sortiu de Torrelles i feu 10.000 km en direcció cap on surt el sol, una de les possibilitats que teniu és...

dissabte, 24 de juliol del 2010

Tomsk (Rússia)



Segon dia que dormim d'hotel a Rússa, a la ciutat de Tomsk (hotel Sputnik, a preu europeu i amb serveis soviètics). És famosa per la gran quantitat de cases de fusta. Vam visitar-les així com l' "Església Voznesenskaya".

divendres, 23 de juliol del 2010

Omsk (Rússia)



Omsk, capital de la Sibèria Occidental, ens visualitza una ciutat desendreçada i una mica caòtica, tot i així alguns edificis del centre i curioses escultures ens donen una visió desenfadada i sorprenent. Al igual que a la resta de ciutats russes (sobretot a la Sibèria), ens ensenyen sense pudor el greu problema que els genera l'alcohol.

dimecres, 21 de juliol del 2010

Entrada a Àsia i Yecaterimburg



Yecaterimburg ens dóna la benviguda al continent asiàtic. Tot just abans d'arribar-hi, una curiosa escultura ens dibuixa els límits entre Àsia i Europa. Traspassada la capital dels Urals ens trobarem la temuda Sibèria.

dilluns, 19 de juliol del 2010

Kazan (Rússia)







Davant de l'estadi de futbol del Rubin Kazan, l'únic que ens sonava d'aquesta ciutat, hem descobert aquesta meravella patrimoni de la humanitat on l'islam i el cristianisme ortodox es miren cara a cara.

Campament 5 estrelles

Cada cop se'ns fa més difícil trobar un càmping (per no dir impossible). A Moscou vam dormir en un hotel i, des d'aleshores, estem fent acampada lliure.... Però estem molt preparats, fins i tot tenim dutxa!!!!!

diumenge, 18 de juliol del 2010

Dia Estrella

Avui, que estem a la ciutat més llunyana que ja coneixíem, hem volgut recordar també diferents aconteixements dels quals fins ara hem format part: Esbart, Enèssim i Esplai, que estareu a punt de marxar de colònies, un record cap a vosaltres.

dissabte, 17 de juliol del 2010

Moscou (Rússia)






Després de tres hores a la frontera, vam poder ENTRAR A RÚSSIA sense massa problemes!!!
Hem visitat Moscou de dia i de nit, però sempre amb una calor asfixiant!!!!
És una gran ciutat (mooooolt gran) que uns hem retrobat i altres hem conegut!!!!!

divendres, 16 de juliol del 2010

Parc Natural de Sigulda (Letònia)


Esperant poder entrar a Rússia, hem aprofitat per descansar, caminar i deixar-nos portar per la corrent del riu, sempre amb la companyia de milions de mosquits!

dimarts, 13 de juliol del 2010

Riga (Letònia)

Tot i que encara fa molta calor, els aires del Bàltic ens han refrescat una mica. Riga és una ciutat molt occidental amb petits trets de l'antiga Unió Soviètica. És la última ciutat abans d'entrar a la gran Rússia!!!

Vilnius (Lituània)

La nostra passejada per Vilnius també ha estat molt tranquil·la gràcies a la final del Mundial de Futbol. És una ciutat molt poc turística, fins al punt que l'únic càmping que hi ha només funciona a l'estiu i està situat al pàrquing d'un pavelló de Fires. Això ha fet que coincidim amb molta de la gent que hi havia a càmping de Varsòvia, que estan fent ruta cap al Cap Nord. Nosaltres, de moment, anem a un ritme força ràpid i passem Europa corrents, ja que el dia 15 el visat ja ens permet entrar a Rússia.